Wednesday, January 5, 2011

INDONS

IDIOTS!

I     -   INDON
D    -  DIDUNIA
I     -   INI 
O   -   OTAK
T    -   TOLOL  
S    -   SEMUANYA

30 comments:

Dark Half said...

dol, lu nak carik pasal ngan indon lak ke?wakakkaa

kuasa_ju_on said...

sedang, dol!

Ayuh!

EmanCloud said...

kau pon same je jadi cam dorang. relax suda..

Kerambit said...

apa daa..xde maknanya tulis kat blog..baik ko cakap kat depan2 diorang bro..indon bersepah kat malaysia..baru nampak ko ni bijak..apa macam?ada bran?..kih3

kuasa_ju_on said...

Ek eleh dol!

Kau ni jgn jadi bahlol tak bertempat, ini namanya art of expressionism . Ada faham ka dol?!

mardhia yusof said...

ini pasal kes bola hari tuh ke?

+whuttadilly? said...

oO..art of expressionism.
sebabtu kau buat blog?
ok, da faham da ni.

Dark Half said...

dorang nye art of expression lg melampau. patutnya masa piala AFF Suzuki tgh hot ko carik pasal XD

hafizdin18 said...

ko dgn indon same je,,..carut mencarut...caci kat blog org...ko same je...lainlah ko tu "berhati mulia" duk diam je, respek dgn blog org lain,dol !

hafizdin18 said...

art of expressionism pale abah ko...berblog bukan nk tunjuk emosi sbnr kite yg mmg bahlol & tolol cam ko tu bahlol & dol !

hafizdin18 said...

j- jubur
u - untuk
0- org
n - negro

skooz-san said...

ju on mmg hebat !! maki indonnnnn !

kuasa_ju_on said...

Wah! attention whore detected!

But...Lantak kaulah dol...

Ha ha ha ha!

hafizdin18 said...

pukimak ko
nak mengata orang indon, kopun lebih kurang je cam diorang...matipun sebelah kubur je dg diorang pasal mulut lebih kurang je...budak sekolah bongok ju on ni

kuasa_ju_on said...

Huaaarghhh! Ngantuknya..tido dulu ya dol..!

hafizdin18 said...

selamat tidolah ju on bahlol a.k.a abdul sokerleaks

kuasa_ju_on said...

Abdul cipap mak kau masak asam!

itu bukan akulah, puki!

hafizdin18 said...

ye ke...xpe2..nanti biar org sokernet tentukan yg ko tu bkan abdul sokerleaks ke x...pasal gaya penulisan kopun lebih kurang same je...cara kurang ajarpun same...xpe2..nanti aku hebohkan blog kuasa ju-on ko ni kat blog sokernet tu nanti,wahahaha...biar diorg sendiri tentukan yg ko tu abdul sokerleaks ke x...wahaha

kuasa_ju_on said...

Hu hu ha ha!

Takutnya,eee akuuut....

Zikri Al-Amin said...

Hu ha hu ha.

Hero yang gagah!

Nk cari gf ke ni?

Stupid Dam Dam

Dark Half said...

hu ha hu ha..bila nak ju-onkan sokernet lak

Pert Doherty said...

mcm bodo je.. bosan entri lu ni..

bek lu baca sini cilake..

Mat Jenin merupakan contoh yang baik

kalau gua ada copy paste bgtahu...

Dark Half said...

ju-on dah mati kena cincang ngan indon

cik gadis said...

aku besa jumpa ju-on neyh..comel orangnya..kahkah!

P0polita said...

ni cara ko nak up traffic ke dol??

Orang Kampung said...

entri yg ringkas dan padat..
hahaaha

Irwan said...

padat, ringkas, dan membunuh diri..

takper, aku pagar dah selat melaka dengan jin-jin nakal yang aku jumpa masa new year...

Orang Kampung said...
This comment has been removed by the author.
kuasa_ju_on said...

wow!!! masih ada lg dol dol yg nk komen kat sini.

lol!!!

m!sZ zAL!nA said...

dol 2 per? cam beskut ke