Friday, December 31, 2010

Aku Gila Trafik

Hai budak2 terencat semua. Sudah bersedia nak mabuk2 menyambut tahun baru malam nantikah?

Kalau ya, pergi mampus sama anda semua.Semoga kalau anda sedang  mabuk2 todi, akan ada sebuah lori babi yang kehausan brek akan  melanggar anda yang sedang mabuk sehingga pecah kepala dan bertaburan isi-isi otak diatas jalanraya dan dimakan oleh seekor burung gagak yang lapar kemudiannya ditembak oleh si penembak tepat pemburu gagak disekitar kotaraya. Kapoooow!

Okey, mengenai tajuk diatas, aku mahu canangkan sedikit fakta2 yang agak mengganggu gugat penggila trafik sebenar.

Amaran untuk penggila trafik tegar, sila jangan mampos terbeliak jubor!

Mula2 aku jejak site ni, http://bizinformation.org/my/

Ramai yang sudah tahu kot, penggila trafik tegar apatah lagi.Hasilnya apabila nilai blog pailang aku ini ditafsirkan, hasilnya adalah:


 sila klik la dol, baru besar

Wah, blog pailang ini bernilai  RM 309,954.92!!!

Oleh kerana hati aku sudah dikuasai hantu trafik, maka beberapa ujian telah dilakukan : 

Blog gadis famous ni kalau mat2 trafik tak tau, memang dia samdol dan bladigol.

RM 215,017.32

Dengan tenang aku tapau value blog dia dol. Tapi tang rank tu aku tewas sikit la. Sikit je. Minggu depan aku tinggallah dia dalam 10 tiang.


Seterusnya, ha, ini dia blog hero Malaya yang sebetulnya, blog http://aididmuaddib.blogspot.com/ . Hero penentang MLM yang sangat aku hormati. Tapi,

 $1,381.44

Mintak maaf bro, blog abang tak cukup trafik lagi ni. Sila up lagilah bro. Tapi jangan kisah bro, yang penting cara bro menentang penyamun2 MLM harus dihargai. Teruskan perjuangan bro Aidid! Ai seppokk yu! SNTM! 


Ujian diteruskan lagi, kali ini aku test blog http://blogserius.blogspot.com/ pulak. Haa, blogger Obefiend pun aku test jugak, dia kan ngetop.Hasilnya pulak,

 
RM 58,873.7 

Ha ha ha, senang-senang je aku tinggalkan blog serius ni. Bukan seposen dua dol tapi beribu-ribu-ribu-ribu posen! 

 

Penilaian diteruskan lagi ye budak2 dol! Ini blog yang seterusnya, http://www.hilangpunca.com/ .Haa. Kan aku dah cakap, aku test yang ngetop2 sahaja dol. Blogger ni siapa yang tak kenal dia gila!

 
RM 134,465.67

Keh keh keh.... gua tinggal jauh je dol blog Pipiyapong  ni. Tapi dia ada worldwide rank dol, Gua takde. Pehhhhhhh..........

 

Kembali semula kepada blogger wanita, iaitu blog http://bududanbelacan.blogspot.com/. Seorang designer, photographer dan blogger terkenal. Mari kita lihat macam mana hasilnya,

$62,893.50

Hah , kan aku dah cakap, semua yang famous2 aku titik dengan senang. Sorrylah ya Pn. Sue Anna Joe. Value blog i lagi tinggi. I kan gila trafik.Ha ha ha. Tapi dia ni terus masuk world rank, tak mainlah Malaysian rank. Apa crit. ni dol?!!

 

Perjalanan gila-gila cari trafik diteruskan. Masih dengan blogger perempuan, iaitu blog http://jejariruncing.blogspot.com/ . Blog ni hit  sebab beliau merupakan teman wanita kepada Khairul Fahmi Che Mat penjaga gawang pasukan bolasepak Malaysia yang beraksi cemerlang dalam kejohanan Piala Suzuki baru2 ini. Famous dol, 4k lebih follower. Gua baru 14k. Demit! Ok, cekidaut yo!

 
RM 43,480.91

Ha ha ha!Gila besar defisit .What can i say mang.... Jadi Gf hero bola Malaysia pun tak boleh beat gua dol.


Move on to, http://sokernet.blogspot.com/. Kalau tadi blog GF pemain bola. Kali ini blog pasal bolasepak itu sendiri. Ramai penulis2 dan blogger hebak dalam blog ini. Bukan sebarang2 punya blog ni dol. Apapun kita lihat nilai blog ini.

 
 $2,379.80

Berapa?!!Ha ha ha ha ha! Tak sampai hati aku nak sebut. Kecik pulak hati orang2 Sokernet nanti. Apapun, hmm bola tetap bola. Bolasepak yang bagus tidak perlu nilai2 ni semua dol!

 

Penat dah berjalan2 cari trafik ni dol, satu lagi blog iaitu, http://cursingmalay.blogspot.com . Blog saudara Mantot yang lantang mengkritik kerajaan dan orang2 Melayu samdol. Nama blog memang macam suka mencarut tapi jumlah carutan tak berapa nak mencarut sebenarnya. Lama dah blog ni. Famous seh! Tengok pulak berapa nilai blog ni.

 
RM 62,766

Nampak bukan. Populariti sesuatu blog itu belum boleh menjamin nilainya akan menjadi tinggi. Jauh betul beza kalau nak dibandingkan dengan value blog aku yang pailang penggila trafik ini. Jangan marah ya Mantot. Bukan aku mereka2 fakta ni dol tapi kenyataan. 

 

Banyak bukan blog famous terkenal yang sudah aku tapau. Kepada blog2 yang aku tidak test tu jangan berkecil hati dol, bukannya blog kau orang tak famous, lainkali sajalah ye dol! 

Sebabnya aku kecewa, blog-blog diatas ni semua aku tapau dengan mudah macam bungkus nasi lemak menggunakan polysterin. Tapi tidak pada blog yang satu ini.

Blognya ringan. Isinya ringan. Tak tahu pulaklah tuan punya blog ni ringan atau sebaliknya dol. Tengoklah blog ni, http://www.sembangkosong.com/.

 
RM 1.36 Million

Macam cilanat bukan tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Sikit punya jauh dia makan blog gua yang pailang dan penuh pengisian ni. Kanelabueycibeeet!! Blog yang hampir keseluruhan isi kandungnya control c dan control v lepas tu kalau rajin  tambah sikitlah gambar-gambar nak buat ambik hati.Dahlah suka2 menceduk hak intelek orang lain tanpa keizinan, tidak pula cuba menghargai pemilik asalnya dengan sekurang2nya meletakkan backlink mahupun sekadar ucapan terima kasih. Tengok macam aku, buat entry ni siap letak backlink letak link blogger2 yang aku jadikan bahan ujikaji, barulah beretika macam arnab. Mangkuk betul! Tapi trafik gua down jugak. Oi! dia ada world wide rank. Babilah ni dol!

Memang the original penggila trafik tegar mamat ni. Kalah gua!  


Terima kasih kepada blog http://akuskizo.blogspot.com/ kerana disanalah gua terjejak benda alah value2 ni. Tengok gua buat backlink siap terima kasih lagi. Tapi....


28 comments:

AHMAD FUAD MUSTAQIM said...
This comment has been removed by the author.
AHMAD FUAD MUSTAQIM said...
This comment has been removed by the author.
AHMAD FUAD MUSTAQIM said...
This comment has been removed by the author.
ad said...

first!

semat said...

dol

shah87 said...

Level 4, PacketHub,59 Jalan Templer,46050 Petaling Jaya, Selangor,Malaysia.

Tupai Karan said...

hoi mangdol (mangkuk+samdol)

slamat tahun baru 2011. aku yakin kegilaan trafik ko lebih dari semua orang hahah

Gadis~Gula~Gula said...

haha! suka makan dodol eih??? kurangkan gula~ adess~

P/S

DEMAM AKHIR TAHUN

kuasa_ju_on said...

Shah, shah, shah....

Kusangkakan kau ini bijak, tetapi rupa2nya bebal mengalahkan baghal. Baghal adalah kacukan kuda dan kaldai FYI.

Shah, shah, shah....
Alamat apakah itu yang kau paparkan diatas? Adakah itu percubaan untuk menggertak dan menakutkan aku?

Shah, shah, shah....
Sudah terbukti lagi tersohih. Engkau ini mat gelojoh terus menerkam tanpa buat research terlebih dahulu.

Shah, shah, shah....
Alamat diatas adalah, ahhh fuck it! aku dah tak tahan!

Bbbuahahahahahhhhhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

Hoi dol! kah kah kah. Ko cuba google dulu dol alamat atas tu? Peghhhh memang bodoh bertingkat2la kau ni. Memang lawak awal pagi 2011. Aku nak print screen benda komen ni untuk entry menganjing kau akan datang. kah kah kah kah!

Bodoh betul, mana ada alamat kediaman rupa macam itu. Tengok PacketHub tu dah boleh agak bukan alamat rumah. Kah kah kah!

Memang dol! Lenkali sebelum terjah sila buat pastikan sudah cukup bahan2. Yang kau pergi letak alamat ofis P1 Wimax tu apahal dol?!!


Muuuahahahahahahahahahahahahaks! 1st LOL of 2011, yo!!!

kuasa_ju_on said...

Apahal mamat takde tulur main delete2 komen kat atas ?

Bodo ka...

shah87 said...

Lot 2-22 & 2-23, 2nd Floor, Low Yat Plaza,

55100 Kuala Lumpur, Malaysia.

Tel : 03-2148 5494 / 017-288 1010 Fax : 03-2144 0905

shah87 said...

itu alamat aku..
tempat kejer aku..
klu berani,dtg la perkenalkn diri..

kuasa_ju_on said...

Cover malu nampak...

Bbbuuuaahahahahahahahahahahahahaks!

Jgn risau nanti gua sampai dol.

Malunya!

Bbbuahahahahahahahahahahahaha!

noname said...

haha..ko memang senget la ju...sengal pun ada...tambah sket lagi...

Zikri Al-Amin said...

Hu ha hu ha.

Hero yang gagah!

Nk cari gf ke ni?

Stupid Dam Dam

skooz-san said...

woaahhh !! gileq blog kao ! menarek laaa bos.

bLog atiE said...

x de keje lain ke selain nak carut marut ni.... hish, bwk2 la bertaubat

kai azmier said...

rajin ko check ne ea.. bagos2! tapi..

Irwan said...

bagus...satu kajian yang bagus...aku pun belajar dari blog IkutSukaAku

shima azmi said...

haha..btw, xpe..tulis la ap anda nk tulis pn..hak anda..kn2??spe nk bce, bce la..xmo bce, xpyh bce..truskn b'bloging..klau rjin ar..

Kujie said...

bile tgok je senarai blog yg ditest tu...i got the clue! :D

Pert Doherty said...

kau unta

Dark Half said...

kajian yg melampau,samdol!
buahhhhbuahaannnnnnnnn!

seb baik blog gua x smpai juta2.malu sehh!

kuasa_ju_on said...

sibuk ni mencarut kat Indon. nanti aku carut baliklah kat sini!

makcik fatyn said...

for the first time i agree with u bro ;)

Orang Kampung said...

rajin benar buat kajian.. hahaha..
ni la di katakn blogger tegar

AkuMuzikFilem said...

oh aku baru tahu kewujudan blog ni. tapi kenapa setakat januari saja?

LollyHatesMe™ said...

gua rasa si shah bagi tu alamat p1wimax hahahahahah..

tu la butthurt sgt..sampai terus menggelabah hahaha