Saturday, December 25, 2010

DEAR DY CULLEN....

Sebenarnya malas aku nak layan penggila publisiti murah macam kau ni. Tapi dah sebab kau terkinja-kinja macam beruk dekat sini mintak dilayan, kesian pulak aku tengok.

Maka aku tunaikanlah harapan kau ya beruk.

Setelah aku teliti blog kau secara halus dan tulus, dengan ini dipersembahkan rumusan aku.
Terimalah....






GAY DE FACTO!!!









 BONUS


Ni aku letak backlink tau jangan kau cakap takde pulak tau, bahalol!
Mangsa kejadian



Semoga ini adalah entry terakhir dalam blog yang berwibawa dan mantap ini.


-Edit-


quote dr komen ko recently, 'hai ko xnk komen ke pasal harta intelek yg ko rembat tu,asal ko malu ea haa... dasar la ko mmg cakap tak serupa bikin..takan ko nk ckp aku bodoh je maki hamun la mcm2 lg...ko nk carik pasal ngn silap orang la ju...'


Ok aku mmng tak letak backlink source gambar ju on, aku salah.Guilty as charge.

Aku baru perasan kau ada satu blog pasal movie, kan?
Original ke semua tu?

Apa? Pirate?!!!

OHHH me GOD!!!

Kau tokey pirated movie rupanya. Pirated movie tu harta intelekkan? Kau cakap serupa bikin tak?

Agak2 kalau aku buat aduan dekat KPDNHEP berkenaan lambakan harta intelek diedar secara haram dalam blog kau tu, dapat duit tak?

INI  kan link blog movie pirate kau tu?

Kan?!

Eh kenapa dah nak tutup. Aku x sempat download apa2 lagi dol. Janganlah....

Yang ni kan?



49 comments:

Jejaka Terhangat said...

wakaka..tak bleh bla ko punye counter...woitt..aku pnya chatbox pon ala2 merah-pink..tp aku bukan gay lorhh..haha..btw, aku dah buat special entri utk ko..

Jejaka Terhangat: Betul Ke Cik Ju-On Kurang Ajar..?

sarah abadan said...

sudah2 la tu korang~ plz stop it... i'm begging T.T

rin0x_adz said...

suke cara ko komen blog orang..
cuma mungkin perlu kurangkan penggunaan
ganti nama binatang utk orang..

JU..kita marahkn orang untuk ajar die kesalahan yg die buat..

sarah abadan said...

tapi marah tu adalah api...api adalah asal usul syaitan...syaitan suke kita berbalah...dan perbalahan ni makin menjadi-jadi pula... :|

Dy cullen said...

wahahahahahahaahhaaahahahaaa
sumpah nak pecah perut aku thanx ju
ko dah buat dosa yg lebih besar dari
membunuh,yaitu memfitnah aku...
tapi tak apa aku bangga dow,ko la orang 1st
yang buat blog review kat blog aku wahahahaha
thnx ju patut la trafik aku mencanak-canak
hahahahaaa.....

Dy cullen said...

sampai terlupa nak komen,
erk ju asal pink je gay ye ju whahahahaa...
ju xkan xnk komen kt blog aku singgah la ju
ramai da mengharap ko singgah kat blog pink aku
wahahahahaa...korang kalo guna kaler pink purple biru sah la korg kene cop gay ngn ju kita ni..
ke ko xde idea nak carik point aku ju sampai isu gay ko timbul kn wahahahahaa sian ko ju..
aku bersimpati kat atas nasib ko yg macam kurang kasih syg...thnx sgt2 sekali lg ye ju sebab mengfemes kn aku happy aku wahahahahaa....

kenshiro said...

aku rasa ju-on nie ader masalah percintaan dengan umar.. bawak2 la berbincang.. kalo jodoh tak kemana eh..

EmanCloud said...

hhaha ju ju... adoi..

kuasa_ju_on said...

@gay cullen

intelek, intelek...

@n@s :) said...

HEBATNYA KO PUNYE BLOG...RAMAI VISITORS...AJAR LA AKU TAKTIK TARIK PNGUNJUNG KE BLOG KO...WAKAKAKAKAKAK

deqdeq said...

ju..tak semestinya lelaki suka warna pink tu gay...

Ciki said...

hayoo, mcm2 la ju.. eh ju, xnk folo blog aq? ngeh3

Gadis~Gula~Gula said...

hehe~ kan dah kena sebijik~ ala ju.. aku tak tau la, kaw ni kaka ke, abg ke.. adik ke.. ape ape je lah en.. ?? tapi pape pown, aku tgk...kaw ni macam pendendam je~ x baik tau marah2 ni~

Syira Bieber ♥ said...
This comment has been removed by the author.
Syira Bieber ♥ said...

Dekat sume orang kau nak buat masalah kan? Ape masalah ko? Pelik! -.-

Cik Nad said...

review lain dr yg lain. luar dr kotak. goods. tp ayat.. respect la beb

Encik MT said...

takleh blah si ju nie.dah arr nama cam pompuan. pukol kang,branie tuduh blog kesayanganku gay. hahaha! larikkkk larikkkk

AbgFeroZ said...

pink itu gay ??
aku ske pink mcam mane ekk..
idOp pInk idOp pink idOp piNk..
koh koh koh..

p/s... backlink byak2 kasi up PR korank tuh..

News : Arnab Ku Menilik Perlawanan Akhir

myrawry said...

macam budak budak bergaduh. nak gelak besau besau ni. hadoyay. inilah orang malaysia.padan la tak maju maju. middle finger!

kuasa_ju_on said...

@AbgFeroz

Yepp! Kau gay!

azhar said...

ju kau mmg hebat yg lain aku tak mau ambik tau...tp cara kau promosikan blog mmg terer...hehe...aku tak menyokong sapa2 dan tak nak gaduh ngan sapa2...blog br beberapa hr dah meletop..

luna said...

tertanya2 siapa ju ni..ju, kalau nk tegur org, tegur la cara baik..rasanya x siapa pun yg suke org plagiat ni, sy pun x suke, tp kite boleh tegur dgn cara elok kan..tp kalau diorang still degil, baru boley guna cara kasar..hehe -peace-

Azyie said...

uik...jeng...jeng...jeng...

CRT128871 Alif said...

woi...apasal ko kutuk2 umar lak...baru berblogger dah nak mengutuk org...ko perfect sgt ker....aper umar tu dah wat kat ko...yang kau dengki sgt pasal aper...

kuasa_ju_on said...

Sorrylah aku kutuk bf kau.

Janganlah marah2.

Aku takut tau.

Aku bukan apa, cuma bf kau tu bodoh.Bukan saja bodoh, tapi musibat penyangak tokey movie pirate haram makan babi masak kicap pulak tu.

Itu yang aku kutuk dia.

Jangan marah ye, pukimak!

Dy cullen said...

tak psl2 aku fofular thnx yer ju hahahahahahahahahaa
ak syg ko wahhahahaa

♥ηαβειια♥ said...

gadoh dialam maya cari publisiti la wei. X juon la gaduh2~ pe kate ko mintak no fon cullen ke pastu deal jumpe pastu deal nak gaduh secara besar2an ke nak settle. kecoh giler!aku dh la x suke org gaduh2 ni. x M'sia la wei. nak gaduh pi negare lain!

Myra said...

warna pink adalah salah satu warna kegemaran Rasulullah.......

kuasa_ju_on said...

@Myra..

tak sampai hati aku nk ckp kau bodoh..

kuasa_ju_on said...

@♥ηαβειια♥

yang kau tu bukan cari gadoh ke bodoh?!!

Farah Hanim said...

betul la ape yg Myra kate..

Nurul Aziz said...

haha..aku dok terbayang budak ju on tu duk depan pc reply komen..seriously i like ur style.

Joy Norin said...

oh..ni rupanya ju-on tu..laki ke pompan??

kuasa_ju_on said...

Penting ke dol , aku laki ke perempuan?

Apsal? Nak discriminate ke?

Mangkuk betul.

ashraf said...

best la blog ni.

Nieyzar said...

Pergh! Ayat2 ko mmg tak bley blah sial. . .

JezzBoyz said...

Hahahahha.... ok per??????

Pert Doherty said...

ju... aku gay... cpt review blog aku.. hohohoho

Mohd Syahir said...

aku nih baru buat blog..follower xdak lagi..so, aku nak ciplak la orang yang komen2 nih..ahahaha....tp ko aku xnak.....sangat kurang budi bahasa.....

HAI SEMUA..!!!...selamat berkenalan...

Nabilah said...

rajin ek ko mengkaji .
balas budi dia mengkaji ko , eh ?
siap bole tangkap ko pompuan ag .
wahh ~ betul2 , ada jodoh tak ke mana :P

peace :)

fatin nabilah ;) said...

nabella ; kalau kau malaysia sgt pegi la serang tokey pirate tu ! baru la malaysia . pegila deyy . entah kau rukun negara pun tk hafal .

kuasa_ju_on said...

syahir, ssh2 sgt kau follow je blog aku ni. follower aku semua selebriti dol.

ko follow je la dol! muahahaha!

nur intan hazirah said...

hahahahaha aku dtg sini sebab nak gelak jer :D

noname said...

hhhhhahhahhahhhaaaaahhahhaa....

Ju, ko memang cun ar dol...mimpi ko lah malam nie...ngeeeeee:)

kuasa_ju_on said...

yuckkkkS!!!!! ko gay macam gay cullen tu ke? blerrrghhh!

NiNa' said...

x tahan.....
ju-on..

maki..mencarut..tu best!..haha

cik_hani said...

oik..hahaha aku suka blog nie..kaw jadi dri kaw beb..haha live ur life..jgn idop tok org laen..hahahaha thumbs up..
psttt silent follower..hahaha

cik Ladies said...

haha .
adakah lpas niey blog umar mningkat traffic .?
tp sy suka nk bce entry dy ..cmne niey ..
lntak la dy gay ke pondan , peduli ape dgn traffic dy ..

eyh , len plak pndapat sy niey .. ?

:p

LollyHatesMe™ said...

ah sudah gua dah mula jatuh cinta ngan si ju on ni hahahaha..

gay la aku pasni