Wednesday, December 29, 2010

Hoh!

Berjumpa kembali wahai musibat2 sekalian.

Straight to the point malas mau kona sana sini.

Sejak aku tiba-tiba 'attack' blog sembangkosong minggu lepas, pelbagai reaksi aku terima. mostly benganglah tak tentu hala.

Ha ha he he hu hu hi hi ho ho !

Bila dah bengang ramailah yang nak tau aku ni siapa. Lelaki ke perempuan? Dari mana? Blogger lama ke baru?

Pemikiran Melayu tipikal yang low class macam cibai  memang begini pada hemat aku yang bergeliga ini. Maka startlah mangkuk2 hayun yang, "hoi! kalau berani letaklah gambar betul!"

"Kalau betul2 pejuang anti-plagiat pergilah serang blog sekian2!" Bunyi bahalol memekik kiri dan kanan.

"Perempuan apa macam ini mencarut2, mesti mak bapak tak ajar!" Jerit manusia2 yang sungguh alim dan berulama' tinggi.

First, sekali lagi aku ulang kepada mangkuk2 hayun yang bongok dang bahalol tahap siamang jadian, AKU BUKAN PEJUANG ANTI-PLAGIAT , COPY PASTE ATAU PUN PEJUANG APA KEBENDA!Ada faham ka bahalol yang tongong!

Second, apahal nak suruh aku letak gambar sendiri?!! Sebab kau orang nak kutuk nak mencaci?!!! Nak jaja gambar aku merata-rata dan buat entry, "inilah rupa ju on blogger kaki carut." Macam tu?! Memang musibat kaki trafik sahaja yang akan buat perkara macam tu. Dan ya, sejak dalam beberapa hari ni aku boleh kenal beberapa orang yang perangai musibat longkang burit mak dia penggila trafik. Orang Melayu bongok macam kau orang ni, memang tak boleh lari dari sifat nak mengeji, mengutuk dan mengata. Sebab itu aku kata kau orang ni pemikiran low class macam cibai!

Last, macam biasa aku dah kata, kau orang ni memang baghal macam unta suka buat andaian tak tentu hala. Hanya kerana guna nama Ju, terus otomatik otak bangang kau orang fikir aku perempuan. Aku  boleh jadi Jusoh, Junaidi, Juzaili, Juzaiman, Jun Sai To, Juraimi, Jugiman, ju macam2lah.Tapi, malangnya kau orang semua samdol otak tak berguna langsung satu sen motherfucker!

Kalau berterusan nak jadi mangkuk, jadilah. Aku peduli apa!

Lupa, siapa yang bising2 nak follow aku sangat tu, aku dah letak kat sidebar. Lu follow lah sangat gua ni! Ha ha ha ha ha ha! Gua kan gila trafik!

34 comments:

Irwan said...

gua pun gila trafik, dol...

"tak kawan sudah, nama kau dol lah, nenen kau sebelah"

"tapi nama saya memang DOL bang"

"Eh? Ye ke?"

Lek la ju-on...i think i can feel your pain...

Tupai Karan said...

aku rasa ko adalah alter-ego salah sorang "mangsa" cacian ko. haha.. takde sapa nk cari gadoh maka ko pun buat identiti baru n gadoh dengan blog ko yang sedia ada sampai melarat ke blog2 lain. L4M3.. Barulah trafik mencanak2 naik kat blog "mangsa" ko tu kan.

Belajar lagi dik.

For sure tak lama lagi ko akan terus menerus buat entri baru pastu lama2 start letak iklan pulak. Kah3

bLog atiE said...

if ju bukn pejuang anti-plagiat or whatever, knape nk tegur2 org dgn bhsa kasar...bahasa menunjukkn bangsa rite.... boleh je kan klu nk tegur elok2....

and x kisah la ju ni lelaki or perempuan... but mulut tu jaga sket okay...

kuasa_ju_on said...

Ohh yeah.. lagi seekor hero malaya si tupai samdolaa.

Oooh la la...!

cacing said...

wah... ju-on yang suatu ketika dulunya amat memaki orang-orang berblog ni kini dah ada 3 entry... hai ju... dah minat ke nak berblog??? makan kahak sendiri nampak... sama la ko ngan orang indon.... ju2....

Tupai Karan said...

azral salim? nama ko ke tu?

Tupai Karan said...

khantoyyyyyy

ferry said...

khantoiii

cuba lagi dik

kuasa_ju_on said...

Ohh yeah...

Good job dol.

Sila buat entry pasal kejayaan anda dan sebar2kan untuk up trafik.

Tupai Karan said...

ok dol. i'll try my best

skooz-san said...

canteq lahhh ju on hahah ! semangat aku wase bile mg wak gnim. wak etek ahh~

kuasa_ju_on said...

Go dol go!

I support u all the way hero malaya.

go, pursue ur traffic hunger.

Buat duit lebih2 sikit, dol!

Tupai Karan said...

by the way, aku suka ko nyer sc_05cl.swf. cam nak donlod lah.. mintak izin blh?

kuasa_ju_on said...

Eh... jgn lah dol.

Nanti aku saman kau dol!

Tapi , ambik jelah, apa ada hal.

Jgn lupa ltk backlink dol!

Ha ha ha ha!

eszol said...

cliche

Sara said...

wahahaooooooo, rilek rilek.
*sambung baca

bLog atiE said...

x abis2 dgn dol ko...

kuasa_ju_on said...

Yes dol. Ada apa tak puas hati dol?!

Zikri Al-Amin said...

aku rasa dia ni tauke DVD cetak rompak..DVD cetak rompak kan selalu rosakk.yg download x rosak pun..dia dengki la ni

Hati Cair said...

kau ni BODOH LA!!!
cakap org mencarut..kau tu lagilah!! haha tu aku cakap kau ni belagak!!!
aku tak tau la kau ni sempat minta maaf ke tak dengan orang lain..

kau ni melampau sangat..serius aku ckp..bodoh bodoh bodoh..setaraf dengan masyarakat arab jahiliah!!!

kuasa_ju_on said...

Hu ha hu ha.

Hero yang gagah!

Nk cari gf ke ni?

Zikri Al-Amin said...

Hu ha hu ha.

Hero yang gagah!

Nk cari gf ke ni?

Gadis~Gula~Gula said...

dah makin baik dah aku tgk cmmnt ju nieyh~ da tade da maki2~ dol pown dol lah~

kuasa_ju_on said...

Flattered indeed i am.

Thank you my sweet little dol...

Zikri Al-Amin said...
This comment has been removed by the author.
kuasa_ju_on said...

apa jubor lu main delete2 comment. Tulur tada ka?

skooz-san said...

hahhaha dol. hahahha !

Zikri Al-Amin said...

Hu ha hu ha.

Hero yang gagah!

Nk cari gf ke ni?

Stupid Dam Dam

noname said...

entri nie aku tak suka..ko terlalu berperasaan la dol...ko maki maki berperasaan nie takder klas..ko maki rilek2 sudah...

Pssssssssssss
maki tak elok untuk kesihatan
tudiaaaaaaaaaaaaaaa

mardhia yusof said...

salam bro/sis.
i'm pretty sure you are a good guy in your real life.
you sure have a good job/life, right?
i respect your views/yourself..but just one thing..it would be nicer if you don't keep saying harsh words/cursing peoples..
may Allah SWT bless u..;)

kuasa_ju_on said...

yes madhia, i love u too...

*wink2*

+whuttadilly? said...

tu ade follow kat navigation bar.
follow jela.

mardhia yusof said...

bila nak update kak?tulis la citer yg best2.
waitin' for ur next entry.

p/s:busy dgn kerja ke?

Afiq said...

der, lu punya RM 13,970.45 je der.. wa rasa lu x payah nak menipu la